Mitt allt ♡
Publicerat den




VALBORG
Publicerat den

Kom nyss hem och har precis duschat och ätit. Ska strax sticka och köpa lite gött till syrran och mig! Ha en underbar Valborg och imorgon är vi lediga, yolo!




MÅNDAG
Publicerat den

En otroligt seg dag med 1,5 timmes övertid i skolan för ett muntligt nationellt prov i matte, så imorgon går jag hem 1,5 timme tidigare än alla andra, haha!!

Efter bar de av till stallet och helt ärligt så är jag sugen på att flytta då de är lite trixigt och jag har ingenstans att rida, så tråkigt!




@BRÅBO
Publicerat den




SLÄKTTRÄFF
Publicerat den

Goddag, ska strax iväg mot lilla Bråbo för en träff med släkten på mammas sida. Inte något nämnvärt spännande då men det får bli så, träffa sysslingar och andra människor! Ellinor har fixat mig idag, hår, naglar, sminkning och outfit, min bästa stylist ♥ 
 
Bilder kommer senare, datorn är urseg! När jag kommit hem ska jag även ut och springa, ska springa ännu snabbare än 4.30 alltså! 
 
 



LET'S DANCE
Publicerat den

Underbara fredag! Sitter nu och kollar på New Girl i väntan på Let's Dance. Oscar ägde dansgolvet ikväll, så grym han är!

Hade hand om tre hästar idag så blev en del stalljobb idag och innan kvällsmaten och fredagsmyset sprang jag lilla slingan (1km typ) på 4.30, är riktigt nöjd med tiden, trots att jag inte hållit igång! Imorgon spenderas större delen av dagen i stallet och senare blir det nog en skön powerwalk så kör vi lilla slingan på söndag igen.

Kör mycket så korta rundor som denna inför beep-testet på torsdag nästa vecka (komditionstest). Är så himla motiverad till att löpträna massa nu! Har ju slingan bredvid huset typ och det är vååår!

Puss på er 💋




TORSDAG
Publicerat den

En lång dag och nu sitter jag äntligen framför tv:n under täcket och har det bra!

Efter skolan fixade jag klart mina anteckningar till provet som är imorgon. Sen var det full fart mot stallet och påvägen dit blev det en roadtrip i skogen med Vivi och lite McDonalds. Blev lite mys i stallet med min fina där sen!

Spelade basket på idrotten och körde ganska hårt. De var faktiskt skönt och kul och nu är jag så seg i benen! De va premiär sen ja stukade fingret och naturligtvis lyckades jag slita upp "skadan" igen.. Duktigt Julia!

Nu käkar jag fruktsallad, mums!




SKOLAVSLUTNINGSKLÄNNING
Publicerat den

Sitter och funderar vilken av dessa skönheter jag ska bära på årets skolavslutning. Vad tycker ni?




GODMORGON
Publicerat den

Ännu en dag att spendera hemma då magen och jag inte är överens. Mår ännu mer illa än igår och jag får panik på detta nu! Missar två NP i engelska, får se när dem ska göras!




KVÄLLER IGEN
Publicerat den

Satte mig precis i min säng med mitt illamående och äter knäckebröd och dricker ett glas mjölk. Har ont i magsäcken så vet inte vad det är som spökar där inne. Ska i alla fall testa att byta ut brödet mot knäckebröd tänkte jag för att tarmarna ska få jobba lite mer och få i sig mer fibrer och såna nyttigheter! Kan bero på att jag inte äter särskilt nyttigt, vem vet? 
 
För övrigt är jag nästintill som vanligt nu så säkerligen blir det skolan imorgon, tagga nationellt prov i engelska! Nu ska jag försöka njuta lite i alla fall innan det är dags att sova med lite Biggest Loser.. Puss på er och ha en bra tisdagskväll! ♥ 
 
 



TISDAG
Publicerat den

Även denna dag är enormt dryg och tråkig, fortfarande sjuk och mår så illa.. Fattar inte vad det är för illamåendet försvinner aldrig! Har kollat på film på förmiddagen och nyss åt jag lunch!




BIGGEST LOOSER
Publicerat den

Sitter i sängen under mitt täcke och väntar på att biggest looser ska börja på sjuan, höjdpunkten på hela dagen! Jag kommer alltid tycka det är vidrigt hur man kan låta det gå så långt, men samtidigt är dem enormt modiga och har hjärtan av guld som visar upp sig på detta sätt inför hela svenska folket typ. Hoppas på en bättre morgondag!



HEALTHY
Publicerat den

 



KOLLA IN!
Publicerat den

Kolla in Sannas blogg om ni vill ha bloggtips eller få lite designtips eller bara se hur en grymt snygg blogg ser ut!  



MÅNDAG
Publicerat den

Denna måndag har varit den tråkigaste och jobbigaste dagen på väldigt länge!
Sedan i lördags kväll har jag mått illa och haft influensavärk och det vill inte ge med sig, så är hemma från skolan idag. Mina kompisar är väldigt jobbiga ibland när jag inte är i skolan, det kallas att dem "gillar att retas med mig".

Solen skiner ute och jag måste vara inne och ha det tråkigt! Nej, slut på gnäll nu.. Hoppas vara back on track imorgon så jag kan åka till stallet och mysa med min fina tjej!




VÄLKOMMEN
Publicerat den

Välkomna till min blogg! Jag heter Julia och ska fylla 16 år i september. Jag bor i en fin stad vid kusten som heter Oskarshamn och mitt största intresse här i livet är hästsporten, främst banhoppning. Annars gillar jag att fotografera, kolla på hockey, längdskidor eller skidskytte vintertid. Ni kommer få se mycket bilder på bloggen, vilket förgyller inläggen lite! 
 
Jag är en vanlig tjej som till hösten börjar gymnasiet. Antingen blir det samhälle -> media eller så blir det kanske ett häst & ridsport- gymnasie. Men det lutar åt samhälle här i stan!