AFTER THE RAIN COMES THE SUNSHINE
Publicerat den

Nu hittade jag äntligen till soffan och datorn en sväng! Även idag blev det några timmars jobb för mig och därefter vidare till stallet och en spontan ridlektion på min prinsessa för Marcus, skitnöjd! Jobbade på galoppen idag och fick till några riktigt bra galopper som faktiskt var tretaktiga, äntligen! Jag är överlycklig att ha kommit till detta stall nu, människor som har ambitioner och vill ta sig någonstans, så jag njuter och tar till mig allt jag bara kan, kan man säga!
 
Två favoriter i repris, min stjärna



KVÄLLENS PROBLEM
Publicerat den




TISDAG
Publicerat den

Nu sitter jag helt däckad i soffan framför TV:n och snodde pappas dator lite för att blogga lite. Fick gå in och jobba lite i caféet idag hos Vivi som lite extrahjälp, roligt men jobbigt, för jag är skit slut! Som plåster på såren fick jag köra en brutalt jobbig magövning när jag kom hem, men nu har jag belönat mig själv och min trötta kropp med äpple och vatten, smarrigt!
 
 



STHLM PART 1
Publicerat den

 
 
 
Canon EOS 1100D + Canon EF-S 18-55mm | Foto: Jag | Copyright ©



VI DRAR TILL ÖLAND
Publicerat den




CUTE
Publicerat den




KOLLA!
Publicerat den

Tilda och jag kom med på latituds bild, haha!




NEW IN
Publicerat den

Denna ska så småningom bli min, I love it!
 



MÅNDAG
Publicerat den

Jag har äntligen en helt underbar dag att summera, och dagen kunde inte slutat på bättre sätt än vad den gjorde. Startade dagen med några timmars mys på stan med Tilda, en utav mina bästa vänner och fortsatte sedan hem för lite poolhäng innan jag stack iväg för ett underbart dressyrpass på min stjärna! 
 
Till en början ville hon absolut inte jobba för fem öre, utan självklart när man är ett sto och världsbäst på att hitta på undanflykter så är det livsfarligt att gå längs ena långsidan/ hörnet i paddocken. Dock när våra åskådare åkt hem gick hon som en klocka, släppte efter kanonfint och jag kunde få ihop henne riktigt fint! Satt-jobbade henne i traven vissa stunder och så fint man kan jobba ibland, min stjärna! ♥
 



SOMMARTIDER HEJ HEJ
Publicerat den

Dagarna bara springer iväg och i skrivande stund inser jag hur lite det är kvar av sommarlovet, hur kort tid det är kvar tills jag ska möta framtiden och nya utmaningar och överraskningar. Jag lever livet och tillbringar största delen av mitt sommarlov i stallet, där jag har duktiga, glada, engagerade och väldigt bra människor omkring mig. Njuter för fullt av det och försöker ta tillvara på vad dessa lärorika stunder har att erbjuda! 
 
Jag kämpar på och försöker trotsa en grym träningsvärk, efter en rolig lektion häromdagen och ny träningsvärk lär vänta kommande två dagar efter en grym DVD från iForm, sjukt bra träning och det känns så skönt i kroppen efteråt! Sen så tror jag nog att alla har tid med 20 minuter effektiv träning, för effektivt är bara förnamnet på vad det är kan jag lova! 
 
Hoppas ni njuter av sommaren och tar tillvara på alla underbara stunder, lev i nuet och var glad för det du har!
Bjuder på en gammal bild, blondie!



TODO EL MUNDO
Publicerat den

Hej, längesen jag skrev här nu men har inte haft tid, ork eller lust heller. Men så fort jag har en riktig motivation igen är jag tillbaka som vanligt. Veckorna bara springer iväg och vi är redan inne i mitten av juli, ungefär en månad tills gymnasiet startar, spännande men samtidigt lite darrigt. Här står jag, 16 år gammal på darriga ben och är redo för livets kommande utmaningar! 
 
Tycker faktiskt att jag var väldigt duktig idag, lyckades starta bilen själv med kopplingen, haha. Om cirka två månader får jag också börja övningsköra, yeah! Längtar faktiskt ganska mycket, men håll er inne tills jag har kontroll på gas, broms och växlar säger jag bara.. 
Tycker också att min prinsessa kan sluta vara halt nu, ridabstinens!!



Kungen av Falsterbo!
Publicerat den

Grattis Jens och fina Lunatic!!




Instagram
Publicerat den

Hjälp mig till 200 följare på instagram!

@juliaannakling




@weheartit
Publicerat den




STOCKHOLM
Publicerat den

Idag kom vi fram till Stockholm och sedan lunch har vi inte gjort något annat än att shoppa! Hittat lite tröjor och koftor, inviger den nya redan nu. Exakt nu är vi på väg till en familj som vi känner och ska äta lite gott!

Imorgon blir det Grönan och kanske isbaren (-5°C), om vi inte tar den ikväll!

Ni får se bilder när vi kommer hem, systemkameran är med!




Onsdag
Publicerat den

Tiden bara springer iväg och några veckor har redan gått av sommarlovet och vi har inte ens haft något riktigt kanonväder, under 10°C om nätterna, vad är detta?

Idag blev de dags för lektion för Marcus andra gången på en vecka, men det är verkligen sjukt kul! Övergångarna skritt-trav, trav-skritt var klockrena idag och vi började även med galoppen, som måste jobbas riktigt mycket med!

Imorgon ska vi in till stan en sväng och sen blir det promenad med hästen min, som gått några tuffa pass dem senaste dagarna!