Min nya kompis
Publicerat den

Red fina Pinella idag, vilken underbar liten häst! Riktigt rolig att rida och så himla cool för att vara 6 år. 




True shit
Publicerat den







Makeup
Publicerat den

Fit Me Foundation Stick | Fit Me Compact Powder
 



Lördag
Publicerat den

Detta har vart en riktig hektisk och aktiv dag och nu är jag totalt slut i kroppen. Började med jobb, som var riktigt tufft idag, men riktigt värt det när man får pengarna! Åkte direkt hem och sedan vidare till stallet, där det blev ett mördarpass på hästryggen, som lär kännas av imorgon kan jag säga. Väl hemma var det bara att sätta igång med att städa rummet och bädda sängen, nu kl. 23.28 kryper jag först ner i världens skönaste säng. Godnatt!

Foto: Ellinor (kopiering förbjuden utan tillåtelse!)



Beautiful autumn
Publicerat den

Canon EOS 1100D + Canon EF-S 18-55mm | Foto: Jag (kopiering utan tillåtelse förbjuden)



The sun goes down, the stars come out
Publicerat den

Äntligen fredag igen och bara en vecka kvar till höstlov, vilket ska bli så oerhört skönt! Idag slutade jag redan vid 12 och åkte till stallet innan det var dags för lite träning på stationen, riktigt skönt! Så nu blir det lite fredagsmys i form av Idol, hockey och en godispåse, älska fredagar!
 



2013-10-14
Publicerat den

Måndag igen och bara denna och nästa kvar innan höstlovet! Idag hade jag en skön sovmorgon och började inte förrän 09.45, så skönt! Vår svenska var inställd idag så vi kunde börja kemin direkt vid lunchen och sluta redan vid ca 13.45, vilket var riktigt riktigt skönt! Sedan jag kom hem har jag fikat och slappat lite och ikväll är det dags för lite jobb, det är hockey!! Hoppas alla har haft en bra måndag!



Jobbhelg
Publicerat den

Solen skiner och nu infinner jag mig på jobbet. Senare blir det en sväng till hästen för en härlig tur i det fina höstvädret! En bra lördag helt enkelt.


 




Es viernes mis amigos
Publicerat den

Es viernes mis amigos! Äntligen fredag och det betyder idol och helg, underbart! Denna dag har varit bra faktiskt. Skola till 12, ett skönt galoppass på hästryggen och en kvällspromenad innan jag intog sängläget framför idol på TV:n. Hoppas er fredag varit bra den också!





Freedom
Publicerat den






All my life, I've been, I've been waiting for someone like you yeah
Publicerat den





Vardagslyx
Publicerat den

 
Yummie, så gott!
 



October 10th
Publicerat den





Serieseger
Publicerat den

Stort grattis till min systers fotbollslag som i helgen vann sin seriefinal mot Vetlanda och därmed är de seriesegrare!! 




Todays outfit
Publicerat den





Sunday
Publicerat den

Söndagen är här och med den kommer alltid den hatade söndagsångesten! Idag var jag uppe tidigt och åkte till stallet innan jag började jobba i caféet. Där var det faktiskt en hel del att göra idag, men roligare än att inte ha något att göra. Jag lär mig undan för undan att hantera stress-situationerna bättre och bättre, tjiho! Avslutade jobb-dagen med att se J18:s första period mot Mariestad som slutade 0-2, men som IKO-grabbarna vände till 5-4, stort grattis!!
 
Nu har jag suttit med laborationsrapport och insändare, men är äntligen klar med det. Plugga lite på biologin och sedan avslutar vi helgen med Wallander, perfekt!
 



Victoriassecret
Publicerat den





Tungt
Publicerat den

Tung förlust ikväll, men vad tusan, nästa match är de uppe på vinnarspåret igen, heja er! Nu blir de lite körslaget, ha en fin lördagskväll








No worrie
Publicerat den





October 5th
Publicerat den

Lördagen och helgen är äntligen här, som jag längtat efter helg. Idag är det full rulle från morgon till kväll, stall, hockey och lite annat som ska hinnas med. Morgondagen är även den fullspäckad, ingen rast och ingen ro här inte! Ha en fin lördag, puss



Almanacka
Publicerat den

Tror detta blir riktigt bra, min egendesignade kalender som ska hålla min hjärna på rätt ställe och göra vardagen lite mer färggrann. Tycker ni den blir snygg?





Om det vore så enkelt
Publicerat den