Saturday
Publicerat den

Lördag igen alltså och som alltid lyckas jag alltid att skada mig. Idag stod höger-foten på tur, fick en hästhov/sko rakt på foten, så den är lite öm och svullen, ganska rejält till och med men det ska nog inte vara något problem, men kommer säkerligen få dras med detta ett tag, vilket är lite oturligt.

Känns som jag har en jäkla massa på gång just nu, ska bara hinna med allt också. För övrigt hade jag kalas idag, för släkten, vilket alltid är drygt!



07:00 am
Publicerat den

Godmorgon! Jag startar dagen med att släppa ut hästarna och ett härligt morgonpass på hästryggen i naturen innan släkten kommer och firar mig. Hur startar du din dag?





Godnatt
Publicerat den

Kryper ner under täcket mer James Arthur i lurarna, njutning. Godnatt alla fina läsare!



Michael Kors
Publicerat den






Idol-mys
Publicerat den

Äntligen fredag kväll och idol! Vet inte riktigt vem som är min favorit än, men Matilda Melin är sjukt duktig! Kommer inte ihåg vilka som är vidare riktigt heller haha. Denna dag har varit hektisk men avslutas nu med lite Idol-mys med min kära familj, som förövrigt köpte mig ett par nya, riktigt snygga, höstskor! Visar imorgon, ha en fin kväll! Puss





Style
Publicerat den

















För söt
Publicerat den

Fick denna av Anna på födelsedagen, Agaton är ju för söt 




Birthday gift
Publicerat den

Birthday gift from my sister, love u




16 ÅR
Publicerat den

Hejhej alla fina läsare! Idag är det onsdag den tjugofemte september, vilket är min födelsedag! Den har varit bra. Blev lite firad av familjen i morse för mamma åkte till Stockholm ikväll för hon pluggar. I skolan firade jag med att skriva ett kemi-prov som jag inte har någon aning om hur läraren kommer bedöma, då jag missade att skriva varje del på separata papper, men men för övrigt var det lätt. I helgen blir jag firad släkt och ännu av familjen. Min födelsedag avslutas med lite mys framför TV:n. Nu ska det bli oerhört skönt att vara ledig till måndag, jag ska njuta.





Cute
Publicerat den

Dör så gulligt 





Sjuk
Publicerat den

Idag är jag hemma från skolan sjuk, suck. Några avsnitt av min favoritserie får göra mig sällskap. Ska väl även hinna med att läsa lite i min väldigt bra bok, i taket lyser stjärnorna. Jag älskar den boken, kan läsa den tusen gånger om. Nu ska jag fortsätta att ha tråkigt här hemma och ladda batterierna, så jag är på fötter igen tills kemiprovet imorgon. Ha en underbar tisdag.
 



Cause all I need is a beauty and a beat, you can make my life complete
Publicerat den

En av tre skoldagar denna vecka är nu avklarade, skönt! Började sent idag och slutade tidigt då en lektion var inställd, skönt! Åkte direkt till stallet efter skolan och fixade det nödvändiga med mamma och sen dess har jag hunnit med att äta kvällsmat och plugga massa. Svenska referat, kemi-prov och matematik, inget som lockade. Onsdag kör vi ett kemi-prov, men det går aningen lättare med vetskapen om att det är min födelsedag och att vi är lediga torsdag och fredag, äntligen lite ledigt! Hoppas ni haft en underbar dag, puss ♥
Miss u
 
 



Hello dear autumn
Publicerat den

 Tumblr | via Tumblr
Hello



Söndag
Publicerat den

En hektisk dag, dagen till ära. Tog en skön sovmorgon även idag, vilket jag får sota lite för nu i tidsschemat känner jag. Nu hem och äta, sen till nästa stall och därefter plugga lite och iväg på träning och efter det ytterligare lite pluggande. Sen kan jag möjligen slå mig ner ett tag framför tvn innan det är dags att sova. 





Hur många lingon finns det i världen?
Publicerat den

Sitter och kollar på slutet av "hur många lingon finns det i världen?" och det är en film man aldrig aldrig blir trött på. Så himla bra film och alla borde verkligen se den om ni inte gjort det. Ja, och med detta inlägg säger jag godnatt. Ha en underbart fin söndag allesammans!
 



Dr. Martens
Publicerat den

Dessa Dr. Martens skulle sitta så himla fint i skogaderoben nu, känns som det perfekta höstvalet i skoväg. Dock har jag inte råd för tillfället, men så snygga. To die for.



Sakta vi går genom stan
Publicerat den






New in
Publicerat den

 
Leggings 199;- och blus 99;- från H&M. I love it. Är dock en kofta till och en topp som jag inte hittade på hemisdan. Gillar det skarpt.



Isn't she lovely, isn't she beautiful?
Publicerat den

Äntligen fredag vilket betyder helg och jag är väldigt taggad på helg nu känner jag! Mycket på gång, imorgon blir det kanske en promenad runt stan med Beltina och på söndag kanske J18-match med henne, roligt! Denna helg ska jag även hinna med ett träningspass, plugga inför kemiprovet, fixa klart matten och skriva en artikel som jag blev förfrågad om att skriva, angående Lisbergs-resan förra helgen, vilket är väldigt kul. Så den kommer vara med i klubbtidningen, roligt roligt! ..och nästa vecka fyller jag år på onsdag och torsdag-fredag är vi lediga, känns som en bra tid är på gång!
 
I don't care, I love it.
 



It's autumn baby
Publicerat den









iOS7
Publicerat den



Några nya saker i iOS7, kan inget annat än att älska det. Bästa dem har gjort någonsin. Känns som en helt ny telefon. 



2013-09-19
Publicerat den

Redan torsdag kväll och imorgon är det äntligen fredag igen, veckan började ju nyss? Här sitter jag, en allmänt lättad tonåring, som klarat sitt första prov på gymnasiet i matematik och lyckas fått ett C, vilket jag känner mig nöjd med som utgångspunkt, nu kan allt bara bli bättre och bättre! Uppdaterade även till iOS7 imorse och jag ÄLSKAR DET. För övrigt är det verkligen höst nu, vilket man märker när man ska cykla till skolan, svinkallt! Dock älskar jag hösten och allt som hör därtill.. Mysiga kvällar, te, varm choklad, filtar, filmmys och massa annat. Jo hösten är en av dem bättre årstiderna, helt klart!
 
Här var de dock sommar och jag befann mig i stockholm, underbart det med!
 



FASTNAT FÖR SKITEN
Publicerat den






#NEVERFORGET
Publicerat den


Idag går tankarna till alla som drabbades och omkom för tolvår sedan, nerver forget. 



2013-09-10
Publicerat den

Ja idag var det tisdag och imorgon är det redan onsdag igen, vilket betyder bara två dagar kvar innan helg och att vi endast har tre lektioner imorgon och slutar redan vid 13.10, skönt! Jag längtar som tusan tills på lördag, då världens bästa Emma och jag sätter oss på bussen för en resa till Liseberg, vilket ska bli sååå kul och välbehövligt!
Åker vid halv sju och kommer hem vid två på natten, yeah! Balder och kanonen here we come liksom!
 
Nu ska jag göra mig i ordning och kila iväg till stallet, dags för skoning för Musse!
 
 
 



FAVORIT
Publicerat den

F a v o r i t e n, helt klart! Så charmig, skön och hans fria och avslappnade sätt.



TRE DAGAR
Publicerat den


Jag längtar mer än någonsin till seriepremiär, kanske mycket för att jag får se och jobba varje match i serien, vilket är så kul! Kommer även hinna se lite mer j18/j20 då jag kommer jobba även då, superkul! Utöver det ska jag klara av skolan, träna mig själv, träna hästen och inte gå in i väggen.. Lycka till, Julia!



NIONDE SEPTEMBER
Publicerat den

Nionde september är här och med det börjar även hösten krypa sig på så smått. Varma filtar, te, varm choklad, stickade tröjor och koftor, höstfärger och mycket mer. Jo, detta är allt en av de bättre årstiderna. Med detta kommer också mer pluggande, mer prov och mer läxor, vilket inte är det roligaste. För tillfället kämpar jag med den där jobbiga matematiken som jag är lite fundersam över hur det kommer gå, men det ska vi nog klara av det med, eller vad säger ni na-människor runt om i Sverige?
 
Måste förresten säga att jag gillar den nya blogg.se-appen starkt! Modernare design, mer funktioner och ja, en förbättring helt enkelt! Så den kommer nog användas flitigare än förut kan jag nog lova er.
 
Strax står maten på bordet och jag ska gå och byta om och fara till hästen för ett förhoppningsvis roligt och framgångsrikt träningspass, sen kan jag slänga mig ner i sängen och mysa framför Idol, eller operación triumfno (något sånt) som det heter en español. Nu ska jag inte ta upp mer av er ynka fria tid, utan nu ska jag till hästen min. Glöm inte att kika in HÄR om ni vill.



Magi
Publicerat den






JAG LEVER FAKTISKT
Publicerat den

Jag lever faktiskt, men det är knappt. Skojar bara med er, men allvarligt, livet är väldigt hårt för tillfället. Det enda som gäller efter skolan är plugg, stallet och jobb när det är dags, that's life! Ikväll kom pappa hem med min helt nya dator och jag kan inget annat än älska den, med fungerande licens av Word och ett riktigt virusskydd, hur bra är inte det? Några timmars skrivande för hand räddade, haha!
 
Har försökt skriva en hypotes inför laborationen imorgon men har bara kommit en bit, fattar inte riktigt hur jag ska skriva den så inte så lätt. Mikaela får gå igenom det ordentligt med oss helt enkelt! Annars rullar de på bra, vi har världens bästa schema och endast sex ämnen så det är underbart, dock är inte allt plugg lika underbart!
 
Sitter för tillfället och skriver ifrån nya datorn, så har tyvärr inga bilder på denna än. Kommer så småningom!