Måndag
Publicerat den

Dagen har faktiskt varit bra, dampade fullständigt med bästa vännen i skolan, alltid kul! Dock så måste vi plugga och det kör vi ogilla-knappen på!

Imorgon ska vi till SKB och underjordstunneln, scary!! Tänk om det rasar där nere.. Gaah! Vi ska åka hiss i 340 m och jag som hatar att åka hiss, hur i hela friden ska det gå? Jag om någon kommer nog få lite smått panik, eller mycket panik! Hjäälp! Är glad om jag kommer hem levande imorgon:)




Planer
Publicerat den

Planen är att kolla efter klubbtävlingar i närheten här omkring som inte kräver medlemskap och pay and jump eftersom att vi ska få rutin, ha kul och få träning. När jag känner mig säker och har fått in flytet på 60 Clearround kan jag börja tävla några klasser 70 och kanske 80 med omhoppning, men allt ska funka på träning först.

Jag ska också träna väldigt mycket styrka i bakdel och hela kroppen, då hon behöver muskler, främst galoppmuskler för att få en rundare galopp och få ett flyt och att hon ska orka.

Hon får ingen direkt sommarvila, utan den "långa" vilan får hon på vintern då jag ändå inte har tillgång till ridhus och det är så halt underlag.

För övrigt, ska vi ha jäkligt kul och jag ska njuta av att umgås med denna fantastiska once-in-a-life-time-häst!




Hopphästen min
Publicerat den

Blev två rundor 50 & 60 cm clearround. Två av två rosetter fick vi med oss hem! Hon hoppade jättefint, så kan inte bli mer nöjd!




HAR DET BRA! ✌
Publicerat den




Godmorgon världen!
Publicerat den

Dags för lite skola, sen är det äntligen heeelg!



GÅR BRA NU!
Publicerat den

Spela mot mig på Quizkampen om ni vågar! Användarnamn: juliakling




SÖTUNGE
Publicerat den

Detta är min Goa Fesa de!!




LET'S DANCE
Publicerat den

Sitter och kollar på Let's Dance, sjukt vad många som är sjuka/ skadar sig! Alla röstar på Oscar nuuuuuuu!




QUOTE
Publicerat den




SÖNDAG
Publicerat den

Denna dag har varit både jobbig, men överlag en helt fantastisk och underbar dag. Gjorde mitt näst sista nationella och det var matte, men det kändes nästan för lätt? Fick även reda på mitt kemi nationella och jag fick A!! Fattar inte hur jag lyckades? Jag tyckte det var skitsvårt men det var det tydligen inte för hjärnan! Fick reda på musik-betyget och även där såg det LJUST ut! Så ja, det gjorde nog min dag idag.. 
 
En sak till, jag HATAR verkligen tidspress! Har enorm press i teknik och slöjd och hinner vi inte i tid lär betyget sumpas, och det är sant! 
 
Imorgon är sista dagen och sen är vi lediga torsdag- söndag och studiedag tisdag! Fattar ni hur underbart det är nu? Förutom tidspressen då!
 



FÖLJ!
Publicerat den

@KLINGJULIA på instagram, alla följer nu så blir jag glad! Hoppas ni haft en grym dag, min har varit helt okej! Klippte mig innan och nu har jag kollat på biggest loser!




TRUE
Publicerat den




Godmorgon
Publicerat den




Bästa❤
Publicerat den




VILL HA
Publicerat den

Vill ha dessa nu!




UNDERBART
Publicerat den

Känns gött i benen nu!




SUMMER
Publicerat den




2013-05-05
Publicerat den

Klockan är snart 11 och jag ska ut på en löptur! Planerar att springa hela slingan idag och gå ut i ett väldigt lugnt tempo.. Härligt att vara igång lite igen och vädret är underbart!




MYS
Publicerat den

Innan rugbyn kom Emma hit och jag fixade håret och smink, kul att leka stylist ibland! Hon har så fint hår människan!

Rugbyn var tråkig, då krösa åkte på två storförluster.. Nu sitter jag i soffan och kollar på hockey-VM och käkar risifrutti!




KÄR
Publicerat den

Fick hem denna skönhet idag! Blir man kär eller vad? Skolavslutningsklänning 2013-check!




GODNATTEN
Publicerat den




LAST FRIDAY NIGHT
Publicerat den




FRIDAY
Publicerat den

Äntligen fredag och snart är det helg! Först står två nationella prov i engelska, som jag hoppas ska gå bra! Blev en lång kväll igår på en väldigt intressant foderföreläsning, tack duktiga Annica!




GODMORGON
Publicerat den

Dags att dra sig mot skolan för näst sista dagen innan helgen! Har även NP i spanska så önska mig lycka till!




FAVORIT
Publicerat den

Åh, dem är för söta Nathan och Haley!




GAMMAL BILD
Publicerat den

Kolla vilken sjukt gammal bild jag hittade! Sån otrolig skillnad på mitt hår då mot nu också, tack för det säger jag!



ONSDAG
Publicerat den

Sitter för tillfället framför datorn och kollar på humorgalan, alltså man blir ju helt rörd när man ser hur sjuka barnen är i dem fattiga länderna. Hoppas verkligen innerst inne att många människor blir världsföräldrar ikväll, för det gör verkligen skillnad! Åh, jag vill bara åka till dem, ta med dem hem hit så dem får mat, utbildning, kärlek och allt dem kan tänka sig! Ska aldrig mer klaga på småsaker, när man vet hur hemskt dem har det. 
 
Tänker på gammelfarmor också som är på sjukhuset, hoppas du blir bra snart! Denna dag har varit en av dem bästa på länge, har tränat ovanligt mycket. Ut och gått, sprungit, ridit en timme och cyklat till stallet (6,5km), applåder till mig själv och tack Vivi! 
 
Imorgon är det dags för skola igen, sen stallet och efter det foderföreläsning. Hörs då! 
 



SUMMER
Publicerat den

Åh jag vill ha sommar och sol nu! Underbart väder idag, lever livet i solen och snart går cykeln mot stallet och lektion för Vivi!




HELLO MAY
Publicerat den




DAGENS MOTION
Publicerat den

Blev en kort runda med hunden och ett varv på stora slingan.. Slingan på 8 minuter, ska gå/ springa lilla nu!




BESTÄLLD
Publicerat den

Denna skönhet bör om någon dag dumpa ner med posten till mig, då vi beställde den i förrgår, lycklig tjej! Tycker faktiskt klänningen är riktigt fin, nu ska jag bara hitta ett par skor. Kollade på några men dem var slut, buhu!