I'M ALIVE, I'M ALIVE, I'M ALIVE
Publicerat den

Hej och hå! Jag lever och livet rullar på för fullt. Hästen jobbas för fullt och vi har kommit igång bra i nya stallet och vi har hunnit med två lektioner för Marcus bara denna vecka, skitkul! Idag hade vi ju iallafall tur med vädret, sist var det hällregn och hjälmen var blöt i flera dagar efteråt sen haha! Det är jobbigt, men kul. Vill lära oss massa, vill komma långt. Idag blev det premiär för perfect sit-bågen och jag måste säga att jag gillar den! Perfekt sits!
 
Annars är det härligt, sommarlovet kom verkligen lämpligt. Jag bara njuter av vad sommaren har att erbjuda och sjävklart att ha duktiga människor runt sig. Jag njuter och är allmänt glad och lycklig, märks det? 
 
Älskade häst!
 



TRUE
Publicerat den




EVERYONE HAVE BEAUTY BUT NOT EVERYONE CAN SEE IT
Publicerat den

 
 
 



Frukost
Publicerat den




09.10
Publicerat den

Klockan är nu tio över nio och jag ska gå upp och äta frukost! Solen skiner och detta blir nog en härlig dag. Ska även handla med mamma och senare iväg till stallet med Sofia och testa på Sörås!




HIMLEN ÄR OSKYLDIGT BLÅ
Publicerat den

 
 
 



GOD AFTON
Publicerat den

Golfen gick väl sådär, kom inte sist och vann inte heller, men jag är nöjd! Glassen var gott och sällskapet trevligt, så det blev två härliga timmar där med mycket skratt! Efter det proppade jag i mig en billy-pizza och for iväg till stallet och red ett underbart bra pass på min prinsessa som imorgon ska ridas utav Sofia i stallet och jag ska testa på Sörås, spännande! 
 
Väl hemma tog jag tjuren vid hornen och körde 21 minuter på crosstrainern och 125 kalorier borta, svettigt värre! Var även nyttig att skippa mackorna ikväll och käkade morötter och ett stort glas mjölk till. Vad vore livet utan MJÖLK? Ingenting! 
 



GODMORGON
Publicerat den

Ja, klockan är 11 så vet inte om man kan säga godmorgon fortfarande, men skit samma! Var riktigt skönt att sova ut idag och snart är det dags för lunch och efter det ut till Gunnarsö för lite minigolf-spelande och glass-ätande, trevligt! Senare idag ska jag även till stallet och ha det mysigt med min tjej.. Gillar ni när det kommer upp massa bilder, som igår?
 
 
 



FREEDOM
Publicerat den

 
 



KÄRLEK
Publicerat den

 
 
 
 
 
 
 
 



BORGHOLMS SLOTT DEL 1
Publicerat den

Canon EOS 1100D + Canon EF-S 18-55mm | Modell: Jag | Fotograf: Ellinor (min syster)
 
 
 



MIDSOMMARDAGEN
Publicerat den

Idag åkte familjen + mormor och morfar till Öland för att gå vid slottsruinen, gå lite i affärerna inne i Borgholm, äta på Pappa Blå och njuta av den vackra miljön. Bilder har jag mängder att visa, det blev så himla vackra bilder vid slottet så håll utkik efter bilder! 
 
När vi kom hem ikväll vann jag över latmasken och ställde mig på cross trainern i hela 44 minuter, och poff så försvann 270 kalorier, målet var minst 250, så bonus 20 då! Imorgon tänkte jag ta mig en härlig morgonpromenad runt stan, skönt! 
 
Hoppas ni har haft en underbar midsommar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 



NEW IN
Publicerat den

Hittade ett par marinblåa höga converse i sportrea-tälten i Köpingsvik lite billigare än vad de egentligen är, ett bra inköp till hösten tycker jag allt, dock inte mina fötter! Tack mammi ♥



Goodbye school
Publicerat den




MÄSTARE
Publicerat den

Vilket lag och vilken fotboll dem kan spela Spanien, älskar er! Såg matchen mot Tahiti ikväll och även att Spanien vann med 10-0 så kämpade Tahiti på och var överlyckliga när dem lyckades rädda bollar eller göra något bra, det är hjärta för sporten!

Hur som helst så älskar jag Spanien, och jag kommer heja på dem i nästa års VM i Brasilien!! Let's go!




Glass☆
Publicerat den

https://cdn1.cdnme.se/3900745/7-3/pic_51c2fa13ddf2b343239cee38.jpg" class="image">




Vid ett vägskäl i ditt liv
Publicerat den

Ska strax möta Emma för att åka in en sväng till stan och kolla lite i affärerna och ta en mysig fika på coffee house, så mysigt! Var förbi skolan innan och hämtade lite spanska-saker Anneli hade fixat och det kändes inte kul att gå in där och veta att man aldrig kommer att gå där mer, ha någon lektion där eller så, det kändes inte kul! 
 
Jag velar som in i tusan med det här med stallplats, vet inte vad jag vill och måste bestämma mig innan den sista juni. Stå kvar eller flytta tillbaka, stå kvar eller flytta tillbaka, stå kvar eller flytta tillbaka.. Åh vad det är jobbigt att ta såna här beslut! 
 
 



Full rulle
Publicerat den

Denna dagen har gått i ett! Först iväg med Vivi på äventyr, sen hem och äta och göra lite jobb i trädgården och nu till sist ikväll hopptävling med världens finaste häst ♡

Även idag blev vi felfria i båda klasserna och det är nu dags att börja tävla lite mer på riktigt, pepp! Min bästa rosettplockare och hopphäst.




Jun. 18, 2013
Publicerat den




MÅNDAG
Publicerat den

Har inlett sommarlovet med några härliga dagar! Dagen har spenderats med promenader, jogg, i stallet och slutligen lite mys hos mormor!

På torsdag blir det in till stan en sväng med Emma, mys!

För jag vill ta studenten!




MOTIVATION
Publicerat den

 



Studenten
Publicerat den

Igår efter skolavslutningen stack vi direkt efter en god lunch på lilla krogen till björköby och firade min kusin som tog studenten! Hade grymt kul med honom och alla andra tre kusiner, de fick mig att tänka på lite annat än min klass ett tag och det var skönt. Alltså lilla Jesper, så go han är!

Innan vi åkte hem lämnade vi av en något onykter kusin för studentfest med sina kompisar, hoppas han hade en minnesvärd och rolig dag/ kväll! Självklart var jag ju tvungen att testa studentmössan och ta några bilder, så går det när man lämnar stundentmössan framme Andreas!




9A ♡
Publicerat den

Vår sista dag tillsammans är över. Vår tid är förbi. 9A är nu splittrade och det känns hemskt! Värsta dagen i mitt liv. 10 års hårt slit i skolan, år av mycket skratt, blod, svett och tårar. Man har märkt särskilt sista terminen vad vi har utvecklats och hur enormt mycket närmre varann vi kommit och när vi väl gjort det. Då är allt bara borta och det är dags att ta avsked och gå skilda vägar.

I skrivande stund finner jag inga ord. Jag gråter och denna dag är en vacker dag, en minnesvärd dag. Lärare, elever och annan personal som har gjort våra 10 år på kristinebergsskolan så minnesvärd är värda ett stort tack! David, Anneli, Marlene, Agneta, Solveig, Lina, Christian, Henrik, Daniel (glömt någon?), tack för tre fantastiska år! Ni har varit fantastiska som stått ut med oss och allt ni lärt oss. David, allt skratt, skämt och våra underhållande pratstunder slår allt! du lyser upp vardagen även om man mår dåligt, tack! 

Jag är helt tom och denna dagen kan sammanfattas av att det är det värsta jag gjort i hela livet. Men nu, är det dags att ta nästa kliv ut i livet. Att sätta upp nya mål och lyckas! Jag är nervös, livrädd och står på skakiga ben inför vad som komma skall, men förhoppningsvis Marlene så är vi äntligen flygfärdiga!

TACK ♡




Kärlek
Publicerat den

Min allra bästa kompis. Hon finns där oavsett vad, aldrig sviker hon mig. Världens bästa varelse. Det är magiskt hur man kan tycka om någon så mycket så det gör ont.




Njuter
Publicerat den

Ledig + sol + musik = kan inte bli bättre!




Sant
Publicerat den