The botten is nådd
Publicerat den

The botten is nådd är väl ett uttryck som passar mitt liv ganska så bra för tillfället. Jag har varit sjuk sedan i tisdags förra veckan, men är äntligen nästintill frisk, så nu ska jag sätta tänderna i allt jag har att plugga på och som jag har att ta igen. Ikväll har jag fått plåga mig med två delkapitel matte och så har jag hunnit med att skriva lite biologi också, men nu är det dags att sova och få några timmars sömn innan väckarklockan ringer. Bara att bita ihop och ladda upp för minst ett prov/ test varje vecka nu fram tills jullovet, vilket ska bli det skönaste på hela hösten, bara 3 veckor kvar i skolan, men det var ju åtta veckor nyss? Herregud vad snabbt tiden går!
Min söta hund får stå för dagens bild | Canon EOS 1100D + Canon EF-S 18-55mm | Foto: Jag
 
 



Sheena dress
Publicerat den

Funderar på denna klänning till jul och nyår, men är inte helt säker än. Vad tycker ni? Jag gillar den öppna ryggen, längden och att den är stilren. Hmm.. Jag ska fundera!



woilaa
Publicerat den

 
Detta är vad paketet innehöll, min egendesignade hudkräm som jag berättade om för lite sen. Den verkar vara toppen, men kan inte uttala mig ännu, "recension" kommer senare. "Be a warrior, not a warrier"



Post till mig
Publicerat den

Idag kom detta lilla paket hem till mig på posten och självklart har jag öppnat det. Frågan är om jag ska avslöja vad det innehåller eller inte. Ni får helt enkelt se i ett senare inlägg, håll utkik!



La capital de Suecia
Publicerat den

 
 



November 14th
Publicerat den

Torsdagen är snart passerad även den, och vi går dag för dag allt närmare första advent, lucia men framförallt julafton. Det ska bli så himla mysigt och jag ska verkligen njuta. När kommer den riktiga kylan med snö? Det är ju så mysigt! Men mysigast av allt är alla bestyr innan jul. Allt julgodis som ska bakas och alla klappar som ska slås in. 
Samtidigt tänker jag på hur julen är för alla därute som inte har någon i sin närhet. Julen är glädjens högtid och mina tankar går även till er ensamma därute, hoppas ni får uppleva glädje. 







I'm wide awake, and I was in the dark
Publicerat den


Bild från huvudstaden i somras | Canon EOS 1100D + Canon EF-S 18-55mm | Foto: Jag

Godmorgon! Torsdagen är här och jag håller nu på att göra mig redo för skolan, inga prov eller förhör idag, vilket känns riktigt skönt och vi slutar vid en okej tid, 14.25. Dagarna springer iväg alldeles för fort och jag hinner inte med en bråkdel av vad jag vill hinna med just nu, men har smått börjat pricka av saker från min "to do-lista", vilket alltid känns skönt.

 



Godnatt
Publicerat den






Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
Publicerat den

Har glömt/ ej hunnit visa dessa snygga kängor som jag fick av mamma för ett tag sedan, runt min födelsedag någon gång kanske. Personligen tycker jag de är riktigt snygga och jag älskar dem, passar till allt, typ. Det är hur som helst dessa jag bland annat bär denna höst.



You spin my head right round right round
Publicerat den

Vi är redan inne i mitten av veckan och tiden bara springer iväg. Nu är äntligen matteprovet avklarat, men det var svårt så tror inte på något högt betyg där. Har under eftermiddagen tänkt lite på hur jag ska formulera diskussionen till laborationsrapporten, måste tänka till lite där känner jag för att det ska bli så bra som jag vill. Denna vecka går jag även lördag i skolan och ska då "göra reklam" för vårt program, öppet hus på skolan. Så kom dit alla Oskarshamnsbor!

Canon EOS 1100D+ Canon EF-S 18-55mm | Foto: Ellinor | Redigering: Jag
 
 
 
 
 



Vart är vår värld påväg?
Publicerat den

Jag blir ibland rädd för hur stukat vårt samhälle och vår värld faktiskt har blivit och hur lite vi faktiskt vet om andras kulturer, traditioner och levnadssätt. Vi ska vara glada över det vi har och ta tillvara på det livet har erbjuda oss, för för varje dag, timme, minut och sekund är det någon som kämpar för sin överlevnad. Detta tycker jag är helt skruvat.
 
Alla människor är lika mycket värda och alla ska ha tillgång till mat, kärlek och omvårdnad. Om jag skulle kunna skulle jag hjälpa varenda månniska i nöd på detta jordklot som uppskattar den tillbaka, för jag tycker det är helt fel hur orättvist och ojämställt vårt samhälle och våran värld har blivit idag. Vi bryr oss inte om varandra längre, det är dags att göra en förändring!  I och med att vi vet så oerhört lite om andras kulturer, traditioner och levnadssätt så bildar många människor förutfattade meningar om varandra, vilket jag tycker är synd och respektlöst.

Alla människor är värda en chans att visa vilka de är och alla ska få vara som de vill, utan att människor skapar förutfattade meningar. Att ha förutfattade meningar om andra länder är helt fel. Vi antar bara hur ett lands ekonomi, status, natur, miljö mm. ser ut och det är där, någonstans, tror jag, som allting blir så fel. Vissa länder klassas i direkt tal som skit och inget värda, men som egentligen är hur fint som helst. Det är synd. Jag tycker verkligen att det är dags att skaffa sig mer kunskap för att vårt samhälle ska fungera överhuvudtaget.  Jag har så länge velat skriva detta inlägg, men inte hittat orden. Tack för mig.  



Buenos días
Publicerat den

[Bild: lånad från weheartit]
Som rubriken lyder, godmorgon! Klockan är inte alls mycket och jag ska strax göra mig i ordning för skolan och matteprovet, ska bli skönt att få en sak avklarad!! Senare under dagen kommer ett inlägg med lite egna tankar och funderingar, så håll utkik!
 



New design
Publicerat den

Tyckte det behövdes en ny design nu och designen är gjord av Exeggutor och jag älskar den! Kan hända att det kommer en personligare header, men det återstår att se. Slängde bara in denna lite snabbt så här, men nu är det dags att sova. Godnatt!



12-11-2013
Publicerat den

Tro det eller ej, men jag lever faktiskt och jag har inte glömt bort er, men mitt liv är bara lite fullspäckat med pluggande, jobb och ta hand om hästen, och hockeyn såklart. Helgen var skön och välbehövlig. Åkte lite skridskor i lördagskväll, så underbart. Dock fick jag duktig träningsvärk då det är cirkus ett och ett halvt år sedan jag stod på skridskorna senast och överstegsåkning i höger varvet är pinsamt dålig, dags att bli mer liksidig nu! Veckan är nog en utav de skönaste på länge, då vi slutar som senast 14.25 och som tidigast 10.40, jag klagar inte.

Imorgon är det dags för mitt andra matteprov under min gymnasietid, men det ska nog gå bra det också! Hoppas alla har en underbar onsdag ♥
 
 



JIPPI
Publicerat den



För några dagar sedan designade jag en egen hudkräm på ACO's labb och jag har nu fått möjligheten att få den hemskickad. Inom två veckor ska den vara i min brevlåda, lycklig. 

Jag har aldrig haft turen förut, så jättekul att jag vann. En egendesignade hudkräm med personlig touch på flaskan, det blir en bra start på kommande mörka novemberdagar. 

Har du missat att du kan designa din egna hudkräm och få chansen att få den hemskickad? Klicka då in på denna länk: http://labbet.aconordic.se/



Onsdag
Publicerat den

Jag lever, faktiskt. Även om ni inte trodde det. Märks så himla tydligt på statistiken att jag inte bloggar särskilt aktivt just nu, men jag har faktiskt inte haft en sekund till bloggen på sistone. Just nu sitter jag och försöker förbereda mig för ett kemi-prov och en muntlig presentation om en bok jag läst. Jag har också designat min egna hudkräm på ACO, som jag kan få möjlighet att få hemskickad, hoppas nu. Ha en trevlig onsdag mina vänner!



Hello november
Publicerat den