SKÖNHETSTIPS
Publicerat den

Jag har testat Niveas nya, fantastiska deo spray! Vill göra reklam för detta och säga att det verkligen lever upp till förväntningarna och den ljuvligt doftande doften håller väldigt länge, om man jämför mot vissa andra deon. Jag älskar det och kommer fortsätta använda detta!




LIVET PÅ NA13
Publicerat den

Vi börjar äntligen kännas som en klass som kan prata med varann, lite iallafall!
Rutiner börjar komma i sin ordning och jag vet och märker redan nu, efter fyra dagar på gymnasiet att det kommer bli så sjukligt mycket pluggande dessa år, men men.. Det är trots allt jag som har valt det och ingen annan!

Schemat kan man iallafall inte klaga på minsta lilla. 13.10 slutar vi onsdagar och 12.10 fredagar, hur underbart är inte det? Vardagen på NA13 kommer bli tufft, men samtidigt lärorikt, utvecklande och roligt.. Lärarna verkar bra och har lite humor och klasskompisarna är grymma!!




DAGENS SANNING
Publicerat den




AWESOME
Publicerat den




LKPG
Publicerat den

Framme i Linköping och nu vankas färgning + klippning av håret. Livrädd, men det blir nog fint!




TRUE
Publicerat den





Publicerat den




TISDAG
Publicerat den

Here we go, only 6 dagar tills skolan börjar och jag börjar bli nervös och den där söndagsångesten är nog mer av veckopengar för tillfället. Idag har varit en bra dag!

Startade dagen hos min fina häst, sen hem och äta lunch och efter sett lite trädgårdsjobb (tjäna lite pengar) och nu ikväll kom några av kusinerna och hälsade på, vilket var väldigt kul!

Dock har jag fått en väldigt öm nagelbandsinfektion så halva fingertoppen är illröd och på det kör vi igång med ögoninflammation också, någon måste verkligen hata mig! + rötmånad = inget roligt




MÅNDAG
Publicerat den

Endast en vecka kvar tills jag börjar gymnasiet och det känns lite nervöst, men samtidigt spännande. Hoppas bara att allt blir bra och att jag kommer trivas, men det kommer nog gå alldeles utmärkt! Tänkte fixa lite med header och lite smått till bloggen nu, men så länge bjuder jag på denna hemskt fula, men urgamla bild på mig! 
 


 
 



FREDAG
Publicerat den

Bara en vecka och två dagar tills jag börjar gymnasiet, and that is creepy! Ny skola, nya lärare och nya klasskompisar, men det ska nog gå bra. Om tre år tar jag studenten och efter det får vi se vad det blir av mig, kanske veterinär, kanske inte. Ödet får bestämma. Min fredag har varit ganska bra faktiskt, hoppas eran dag varit lika bra!
 
Startade dagen i mina löparskor med en powerwalk med vovven på 4,7 km, väldigt skönt! Lunchade lite hos mormor och tog sedan ett dopp i poolen innan det var dags att äta och åka till stallet. Blev lite race i skogen med min pigga och galna häst idag, men såå kul!
 
Nu ska jag läsa bloggar och sluta tråka ut er. Hoppas ni njuter av det som är kvar av ert sommarlov! Ciao



POWERWALK
Publicerat den




👌
Publicerat den




MIN DROG
Publicerat den




TRUE
Publicerat den




@TWITTER
Publicerat den

Tycker att alla mina läsare kan följa mig på Twitter, mitt användarnamn där är: KlingJulia och min profil ser ut som nedan! Bara att följa, och hoppas att ni gillar mina tweets!




UNDERBARA VARELSE
Publicerat den

Satte mig precis bakom skärmen och bara njuter av hur underbart det var att rida ut ikväll. Min häst och jag går verkligen från klarhet till klarhet och vi börjar äntligen befästa tretaktiga galoppsprång och vi tränar på som bara den. Musse känns superfräsch i sina ben och det gör mig nästan tårögd att hon är en sån fantastisk individ, aldrig sviker hon mig och hon formar mig till den jag är. Är jag stressad eller arg, går inte hon bra. Hon lär mig att ha tålamod och ta ansvar, och jag är så evigt glad över vem jag blivit tack vare henne.
 
Med facit i hand är det otroligt att denna omskolning från travare till ridhäst ens har varit möjlig att genomföra. Hon var 15 när vi började på allvar, hon hade travar-traven och inga muskler för ridning. Gick som en giraff med mulen mot molnen, ryggen sänkt och bakbenen spretandes åt alla möjliga håll. Låsningar i nacke, korset och i huvudet. Med massage, kärlek, utbildning, tålamod och känsla har detta trots allt gått att genomföra. Idag, ett år senare, har jag en häst som kommer ner i rätt form i skritt och trav, får in bakbenen under sig, höjer ryggen och är en fantastisk trevlig och avslappnad häst. Vi har fortfarande en lång väg att gå, men med kärlek, tålamod och rätt utbildning så tror jag att vi kan komma riktigt långt, för vi vill utvecklas!
 
 



THURSDAY
Publicerat den

Kom ganska nyligen hem från stallet och har precis hunnit käka upp min mat, den var efterlängtad efter några roliga timmar med fina hästar och roliga människor. Nu mår jag, när jag får göra det jag tycker är allra bäst samtidigt som man har så duktiga och roliga människor omkring mig, jag lär mig och vill utvecklas så långt och mycket som jag bara kan! Hästen levererade ett kanonpass även idag och vi kämpar på, mot nya mål! Börjar hitta mer och mer knappar, även i skogen, och detta känns som en början på något riktigt riktigt bra!!
 
Kan inte vara annat än överlycklig för tillfället och tiden bara springer iväg, om cirka två och en halv vecka börjar jag gymnasiet och här står jag på skakiga ben och ska njuta så mycket jag bara kan de kommande veckorna. Många svettiga timmar på hästryggen och sköna, varma och soliga kvällar i stallet, det är lycka i sin absolut renaste form, åtminstone för mig! Vad är lycka för er?