Fredag och helg
Publicerat den

Hej! Jag lever, faktiskt. Efter dessa tre dagar i skolan skulle man kunna tro att jag är mer död än levande just nu, men icke, jag är faktiskt pigg som tusan, efter dagens träningspass för Marcus. Det blev en riktig energikick ikväll och jag är fantastiskt tacksam att det blev av just ikväll, för det gick så otroligt bra! Vilken känsla vi fick och vilket samspel! Helt klart det bästa passet på jag vet inte hur länge, nu vet jag var vi står och trampar, så nu ska den känslan komma fram vid VARJE PASS och jag måste se till så att det blir av, för INGENTING är hästens fel, utan MITT. Wow, kan jag sammanfatta dagens pass med.
 
Är så otroligt tacksam att få lära mig såhär mycket, även om det är jobbigt och krävs mycket, så är det så otroligt kul och det är dagar som dessa, då allt flyter på och livet är på topp, som man trots allt lever för, det är dessa dagar som får oss, eller iallafall mig, att kämpa vidare och sikta ännu högre. En dag, SKA jag vara i toppen. 
 
Till något helt annat.. Tack gode gud att det endast var tre dagar i skolbänken denna vecka.. Så här efter ett lov klarar man inte mer, går bara inte att fokusera på det man ska helt enkelt. Nu längtar, iallafall jag, efter ett skönt och aktivt sportlov, så snälla, låt dessa fem veckor gå fort fram tills dess! Nu ska jag sova för att vara pigg och fokuserad när hästen ska motioneras imorgon, vad gör man inte för henne? Hon finns alltid där, och sviker mig aldrig. Mitt allt ♥

20130904-222611.jpg
Foto: Ellinor | Redigering: Jag | Canon EOS 1100D + Canon EF-S 18-55mm 
 
 
 
 



2014
Publicerat den

Gott nytt år på er! Ursäkta mig för att uppdateringen har varit så dålig, men jag har helt enkelt inte tänkt på bloggen, trots att det är lov, men men.. Ska försöka uppdatera så mycket jag bara kan! 
 
Jag tänkte skriva lite mer om träning också, för det är ju trots allt vad jag ska satsa på nu och verkligen komma igång med.. Det är dags för mig nu att komma dit jag vill med min träning, så jag kan få bättre förutsättningar för att lyckas med det jag brinner för också, nämligen hästarna. Tränade idag och märkte att bålstabilitet + lårmuskler måste byggas. och det på direkten! Det för att jag verkligen vill lyckas, vill till toppen! 
 
Så, nu kör vi! Dags att bygga bålstabilitet och lårmuskler, men även vaderna behöver en omgång! Jag ska lyckas, 2014 ska bli mitt år, punkt.